Uit: Samenspraak 80 | Inhoudstafel >

Nieuws

Het Vlaams Patiëntenplatform op Facebook & Twitter

Sinds enkele weken is het VPP ook actief op sociale media. We merkten dat meer en meer van onze verenigingen een profiel of pagina hebben en via deze weg communiceren over hun werking. Zo kunnen we jullie hopelijk nog beter informeren en ondersteunen.

Banner social media VPP

Op onze Facebookpagina plaatsen we allerlei activiteiten, interessante artikels uit de media of relevant nieuws over de thema's waar we rond werken. Bovendien delen we er heel wat informatie en kunnen we ook activiteiten van onze verenigingen in de kijker plaatsen. Heeft jouw vereniging een Facebookpagina? Laat het ons dan weten, zodat we jullie pagina kunnen volgen. Volg ook onze pagina op www.facebook.com/vlaamspatientenplatform voor interessante info en updates.

Via Twitter onderhouden we vooral contacten met andere organisaties, pers, bevoegde ministers... Ook hier proberen we zo veel mogelijk interessante informatie en artikels te delen en op de hoogte te blijven van wat er leeft. Heeft jouw vereniging een Twitteraccount? Laat het ons zeker weten en volg ons via www.twitter.com/VPPvzw!


Met vragen of opmerkingen kan je terecht bij Lore Dupont (lore.dupont@vlaamspatientenplatform.be of 016 23 05 26).

Overname van inhoud

Alle artikels uit de nieuwsbrief van het Vlaams Patiëntenplatform mogen overgenomen worden mits bronvermelding, als volgt: © (jaartal) Vlaams Patiëntenplatform. Het Vlaams Patiëntenplatform verdedigt de belangen van de patiënt bij het politiek beleid en de gezondheidsinstellingen. www.vlaamspatientenplatform.be.