Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Adres: Vlaams Patiëntenplatform vzw, Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee

Parkeermogelijkheden

Je wagen parkeren kan aan de zijkant van het gebouw, in de Hollestraat. 's Avonds is er meestal ook plaats aan de voorkant van het gebouw. Als je omwille van een mobiliteitsbeperking aan de voorkant van het gebouw wil parkeren, geef ons dan een seintje.

De Groenveldstraat en de omringende straten maken deel uit van de blauwe zone. Hier kan je parkeren op voorwaarde dat je tot 18 uur een parkeerschijf legt. 

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is dat van Leuven.

• Van daaruit duurt het een kwartier om het VPP met de fiets te bereiken. Een plannetje:  

• Er rijden ook bussen die op wandelafstand (± 5 minuten stappen) van onze lokalen stoppen. Om een bus te zoeken die op het geschikte uur rijdt, kan je gebruikmaken van de routeplanner van De Lijn. Hieronder alvast een kort overzicht van de verschillende mogelijke bussen. Aan het station kan je volgende bussen nemen:

Stopplaats aan de Tervuursepoort (aan Boerke Nijs): 315 – 318 – 410 – 395. Als je de Groenveldstraat in wandelt, bevindt het VPP zich aan de linkerkant.

Stopplaats aan de frituur aan de Tervuursepoort: 600 (buitenringbus, tussen het station en de Tervuursepoort is er één halte nl. UZ Leuven campus Gasthuisberg). Deze bus rijdt om het kwartier. Als je de Groenveldstraat in wandelt, bevindt het VPP zich aan de linkerkant.

Stopplaats aan de Tervuursepoort, aan de binnenkant van de ring: 601 (binnenringbus, deze bus heeft meerdere haltes. Je moet de ring oversteken en de straats links nemen, Groenveldstraat). Als je de Groenveldstraat in wandelt, bevindt het VPP zich aan de linkerkant.

Stopplaats aan de Bodart parking (ijzerenmolenstraat): 7 – 8 – 9 (je moet de straat oversteken en de smalle straat, de Hollestraat, inlopen, 10 minuten stappen). Het VPP bevindt zich op de hoek van de Hollestraat en de Groenveldstraat.