Uit: Samenspraak 108 | Inhoudstafel >

Edito

Overzicht VPP-activiteiten najaar 2021

September

Uitwisselingsmoment patiëntenparticipatie in de eerstelijnszones op dinsdag 21 september. Meer info volgt later.

Oktober

Bijzondere Algemene Vergadering op zaterdag 9 oktober. Op de agenda staat de aanpassing van de statuten van onze vzw, meer info volgt later.

Netwerkdag OPGanG op donderdag 21 oktober. Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden van OPGanG, meer info volgt later.

December

Uitwisselingsmoment patiëntenparticipatie in de eerstelijnszones op donderdag 2 december. Meer info volgt later.

De activiteiten van het Vlaams Patiëntenplatform zijn enkel toegankelijk voor ledenverenigingen, tenzij anders vermeld. Ben je lid van een van de patiëntenverenigingen die aangesloten zijn bij het Vlaams Patiëntenplatform? Dan kan je deelnemen aan onze activiteiten. De uitnodigingen met meer informatie over het programma van de activiteit en de mogelijkheid om in te schrijven, volgen later via mail en vind je op onze website. Het meest actuele aanbod van activiteiten lees je op onze website.

Wil je als patiëntenvereniging graag lid worden? Doe vrijblijvend een aanvraag via info@vlaamspatiëntenplatform.be.

 

Overname van inhoud

Alle artikels uit de nieuwsbrief van het Vlaams Patiëntenplatform mogen overgenomen worden mits bronvermelding, als volgt: © (jaartal) Vlaams Patiëntenplatform. Het Vlaams Patiëntenplatform verdedigt de belangen van de patiënt bij het politiek beleid en de gezondheidsinstellingen. www.vlaamspatientenplatform.be.