Uit: Samenspraak 76 | Inhoudstafel >

Edito

Intrede van Vlaamse en federale regering veroorzaakt onrust

Met de intrede van de federale en de Vlaamse regering horen we in het nieuws of lezen we in de krant dat er bespaard zal worden. We merken dat iedereen erg ongerust is over uitkeringen, de kostprijs van zorg en de betaalbaarheid van de gezondheidszorg in het algemeen.

Bij het Vlaams Patiëntenplatform volgen we de actualiteit op de voet. Voor elke nieuwe maatregel op vlak van gezondheid proberen we telkens de juiste informatie te verzamelen om zo na te gaan of de maatregel patiënten al dan niet zal treffen. We proberen om via medewerkers van de minister, parlementsleden, het RIZIV, mutualiteiten en andere partners goed op de hoogte te blijven zodat we snel kunnen reageren als het nodig zou zijn.

Heb je nog vragen of maak je je zorgen over een maatregel die je in de krant las of via de media vernam? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren (info@vlaamspatientenplatform.be of 016 23 05 26). We bekijken graag samen met jou of wij al meer informatie hebben. 

Overname van inhoud

Alle artikels uit de nieuwsbrief van het Vlaams Patiëntenplatform mogen overgenomen worden mits bronvermelding, als volgt: © (jaartal) Vlaams Patiëntenplatform. Het Vlaams Patiëntenplatform verdedigt de belangen van de patiënt bij het politiek beleid en de gezondheidsinstellingen. www.vlaamspatientenplatform.be.