Uit: Samenspraak 71 | Inhoudstafel >

Edito

2014 wordt een feestjaar!

Beste ledenverenigingen, beste patiënten,

In 2014 mag het Vlaams Patiëntenplatform vzw 15 kaarsjes uitblazen. De afgelopen 15 jaar konden we samen met jullie heel wat verwezenlijken. Op basis van jullie noden en knelpunten, maar ook door jullie insteek in studiegroepen en tijdens denkdagen en infomomenten maakten we het gezondheidsbeleid ‘onveilig’! In het najaar willen we dit dan ook graag samen met jullie vieren. Meer informatie hierover bezorgen we jullie later.

Daarnaast zal het personeel van het VPP in 2014 het land rondreizen voor onze algemene ledenbevraging waarbij we samen met onze verenigingen kijken welke noden en knelpunten patiënten ervaren in hun dagelijks leven. De informatie die we uit deze ledenbevraging halen, vormt de basis van ons actieplan voor de volgende vijf jaar.  

Ik wens jullie alvast een gezond en gelukkig 2014 en kijk ernaar uit jullie terug te zien op de algemene vergadering van 23 maart 2014.

Gemma Reynders-Broos - Voorzitter

Overname van inhoud

Alle artikels uit de nieuwsbrief van het Vlaams Patiëntenplatform mogen overgenomen worden mits bronvermelding, als volgt: © (jaartal) Vlaams Patiëntenplatform. Het Vlaams Patiëntenplatform verdedigt de belangen van de patiënt bij het politiek beleid en de gezondheidsinstellingen. www.vlaamspatientenplatform.be.