Uit: Samenspraak 73 | Inhoudstafel >

Edito

15 jaar Vlaams Patiëntenplatform vzw!

Exact 15 jaar geleden, op 29 mei 1999,  werd het Vlaams Patiëntenplatform vzw opgericht! We willen dit kristallen jubileum graag met onze patiëntenverenigingen vieren. Daarom nodigen we jullie uit op een feestelijke viering op zaterdag 20 september 2014 van 10 tot 16 uur in het Provinciehuis in Leuven.

Begin augustus zal op het secretariaat van je vereniging een uitnodigingskaart toekomen waarmee je drie personen van je vereniging kan afvaardigen naar deze viering. Wij hopen hiermee vooral de vrijwilligers te ontmoeten die we ook tijdens onze activiteiten zien om hen op deze manier nog meer in de bloemetjes te zetten. Je kan best tijdig binnen de vereniging bekijken wie er afgevaardigd wordt naar onze viering.

Op de uitnodigingskaart zal je ook het programma terugvinden.

Wij hopen je alvast te verwelkomen op deze feestelijke dag! 

illustratie VPP en zijn leden

Overname van inhoud

Alle artikels uit de nieuwsbrief van het Vlaams Patiëntenplatform mogen overgenomen worden mits bronvermelding, als volgt: © (jaartal) Vlaams Patiëntenplatform. Het Vlaams Patiëntenplatform verdedigt de belangen van de patiënt bij het politiek beleid en de gezondheidsinstellingen. www.vlaamspatientenplatform.be.