Categorieën

Archief

Stel je kandidaat voor onze expertpools!

Gepost op 29 oktober 2020

Ben jij chronisch ziek of mantelzorger en lid van een patiëntenvereniging? Wil je graag jouw ervaringskennis inzetten om de zorg en levenskwaliteit voor mensen met een chronische aandoening te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het VPP richt expertpools op waarin we patiëntenvertegenwoordigers samenbrengen. We bespreken er ervaringen, meningen en ideeën over verschillende thema’s die nauw aansluiten bij de leefwereld van de patiënt. Het is een grote meerwaarde voor het beleidswerk van het VPP als we de expertise en ervaringen binnen een groep van patiëntenvertegenwoordigers kunnen bundelen. Naast onze gewone denkmomenten en focusgroepen die we organiseren om standpunten op te stellen, zijn deze expertpools een manier om patiënten snel te kunnen bevragen rond bepaalde onderwerpen.

We starten met expertpools rond de thema’s digitale toepassingen in de gezondheidszorg, kwaliteit van zorg en medicatie, en met een expertpool waarin we het Brusselse zorglandschap onder de loep nemen. In de toekomst kunnen er nog expertpools rond onze andere thema’s bijkomen. 

Lees hier meer over onze expertpools en hoe je je kandidaat stelt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Voeg een reactie toe
Dit wordt niet getoond.