Categorieën

Archief

Nieuwe tv-reeks met audiodescriptie vanaf zondagavond 13 september op Eén plus

Gepost op 31 augustus 2015

Bron: VRT

Goed nieuws voor de liefhebbers van misdaadreeksen!

Vanaf zondagavond 13 september kan je kijken naar de nieuwe serie T. op Eén en Eén plus met AD. Audiodescriptie, een extra commentaarstem, laat ook blinden en slechtzienden meekijken.

Net zoals bij vorige fictiereeksen op zondagavond spelen we de nieuwe aflevering telkens gelijktijdig op Eén (met AD via de digitale taalkeuze) en op Eén+ (op het Ketnet-kanaal) met de AD open voor iedereen, waardoor je geen taalkeuze hoeft in te stellen.

Jasper Teerlinck (Koen De Bouw), een briljante professor in de criminologie, is heel populair bij zijn studenten - zolang hij hen de huid niet vol scheldt tenminste. Door de rest van de wereld wordt hij iets minder geapprecieerd. De reden daarvoor is simpel: professor T. is absoluut niet sociaal, zegt altijd wat hij denkt en verdedigt het liefst meningen die ingaan tegen de publieke opinie. Dat hij een redelijk extreme vorm van smetvrees heeft, helpt ook niet.

Het leven van professor T. neemt een nieuwe wending wanneer oud-studente Annelies Donckers (Ella Leyers) op een dag bij hem aanklopt. Donckers is al enkele jaren aan de slag als rechercheur bij de Federale Gerechtelijke Politie. Als studente had Annelies grote bewondering voor haar professor. Nu komt ze zijn advies vragen in een verkrachtingszaak.

Hun samenwerking is een succes en de politie zal vaker een beroep doen op T. Zelfs al blijft hij met de regelmaat van een metronoom zijn medemens de gordijnen injagen …

Op zondag om 21.20 uur, vanaf 13 september op Eén en Eén+. Je kan de uitzending met audiodescriptie ook vinden via Net Gemist. En natuurlijk volgt er na de reeks nog een DVD-box met audiodescriptie.

Veel kijkplezier!

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Voeg een reactie toe
Dit wordt niet getoond.