Categorieën

Archief

Maak kennis met Else Tambuyzer, onze nieuwe directeur!

Gepost op 11 januari 2022

Tijdens een grondige selectieprocedure (ook open voor externen) overtuigde Else Tambuyzer ons bestuur van haar kwaliteiten als directeur van het VPP. Met deze interne kandidaat koos het bestuur voor iemand die het reilen en zeilen binnen het VPP op haar duimpje kent.
 

Proficiat Else!

Else werkt al 10 jaar bij het VPP, eerst als beleidsmedewerker kwaliteit van zorg en geestelijke gezondheid en later ook als coördinator vertegenwoordiging. Heel wat ervaring dus! In combinatie met haar theoretische kennis als licentiaat psychologie, master in de gezondheidswetenschappen en haar doctoraat over patiënten- en familieparticipatie in de geestelijke gezondheidszorg maakt deze ervaring van Else een directeur waarop we zullen kunnen bouwen

Sta jij ook te popelen om Else beter te leren kennen?

Ontdek in dit kort filmpje meer over Else en wat de aandachtspunten van Else zullen zijn.

Op de koffie bij het VPP!

Omdat ook Else staat te popelen om jullie (nog) beter te leren kennen organiseren we één keer per maand (tot en met april) een digitale koffieklets “Op de koffie bij het VPP”. In kleine groepjes ontvangen we jullie online (via Microsoft Teams), voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Dit op drie verschillende tijdstippen:

  • 4 februari om 11u00
  • 2 maart om 13u00
  • 1 april om 16u30

Indien er veel reactie komt organiseren we mogelijk een extra kennismakingsmoment.

Hopelijk tot gauw! 

Klik hier om in te schrijven

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Voeg een reactie toe
Dit wordt niet getoond.