Uitwisselingsmoment ervaringen eerstelijnszones

Datum dinsdag 15 mei 2018
Tijdstip van 19.00 tot 21.00
Plaats Vlaams Patiëntenplatform vzw, Groenveldstraat 15, Heverlee 3001, België

Heb je ook al gehoord van de hervorming van de eerstelijnszorg maar weet je niet goed waar het over gaat? Wil je weten hoe de zorgverleners in de toekomst multidisciplinair willen samenwerken? Wil je als vereniging ook je steentje bijdragen en je stem laten horen in de nieuwe eerstelijnszones? Of neem je als patiëntenvertegenwoordiger al deel aan een eerstelijnszone maar heb je nood aan ondersteuning of ervaringen van andere patiëntenvertegenwoordigers?

Kom zeker naar ons informatie- en uitwisselingsmoment op dinsdag 15 mei om 19u als je een antwoord wil op bovenstaande vragen. De avond bestaat uit twee delen:

  • In het eerste deel van de avond schetsen we kort wat de grote lijnen zijn van de hervorming van de eerstelijnszones. Er zijn nog veel vraagtekens en onduidelijkheden over de vorming van de eerstelijnszones maar we kunnen al meegeven wat we weten.
  • In het tweede deel van de avond is er ruim de tijd om ervaringen uit te wisselen tussen de verschillende patiëntenvertegenwoordigers. Wie neemt er al deel? Hoe verloopt dit? Waar loop je tegenaan? Welke ondersteuning heb je nodig en wie is hiervoor het best geplaatst? Wie wil er deelnemen maar heeft dit nog niet gedaan en waarom niet?

We hopen met dit uitwisselingsmoment onze patiëntenvertegenwoordigers te versterken in hun eventuele deelname aan de eerstelijnszones.

PRAKTISCH

  • Wanneer? Dinsdag 15 mei 2018
  • Waar? Lokalen Vlaams Patiëntenplatform, Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee
  • Hoe laat? Van 19u00 tot 21u00. Vanaf 18u30 is er onthaal met broodjes.

Inschrijven voor 11 mei is noodzakelijk zodat we het juiste aantal broodjes kunnen bestellen! We voorzien een kilometervergoeding.

Inschrijven kan via info@vlaamspatientenplatform.be of telefonisch 016/23 05 26 met vermelding: “inschrijving infomoment eerstelijnszones op 15 mei”.

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor de leden van de patiëntenverenigingen die aangesloten zijn bij het VPP.

Alle infomomenten >
Alle activiteiten >