Online uitwisselingsmoment - Deel je ervaringen rond patiëntenparticipatie in de eerste lijn

Datum dinsdag 22 september 2020
Tijdstip van 19.00 tot 20.30

De eerste lijn in Vlaanderen, waarin onder andere huisartsen, tandartsen en welzijnswerkers werken, wordt hervormd. Naast eerstelijnswerkers, kunnen ook patiënten participeren in de eerstelijnszones. Ging jij al aan de slag in een eerstelijnszone en wil je graag ervaringen uitwisselen met andere patiëntenvertegenwoordigers uit patiëntenverenigingen? Op dinsdag 22 september 2020 organiseert het VPP opnieuw een info- en uitwisselingsmoment.

PROGRAMMA

De avond bestaat uit twee delen:

  • In het eerste deel van de avond schetsen we kort de recente ontwikkelingen binnen de eerstelijnszones. Wat hebben de eerstelijnszones de afgelopen maanden gedaan? Wat staat er de komende maanden op het programma? Wat kan de rol van patiëntenvertegenwoordigers hierin zijn?
  • In het tweede deel van de avond is er tijd om ervaringen uit te wisselen tussen de verschillende patiëntenvertegenwoordigers. Wie neemt er deel? Hoe verloopt dit?

PRAKTISCH

Wanneer?

Dinsdag 22 september van 19u tot 20u30

Waar?

Het uitwisselingsmoment vindt online plaats. Meer informatie hierover ontvang je na je inschrijving.

 

Inschrijven kan tot en met 15 september via annet.wauters@vlaamspatientenplatform.be of 016 23 05 26 met vermelding: “inschrijving uitwisselingsmoment eerste lijn 22 september”.

Heb je nog vragen, wens je meer informatie of ben je geïnteresseerd in dit thema maar ben je niet vrij op 22 september? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Annet (annet.wauters@vlaamspatientenplatform.be).

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze ledenverenigingen. Gelieve deze uitnodiging ook door te sturen naar andere leden binnen je vereniging.

 

Alle activiteiten >