Het VPP en haar leden vieren feest met een bezoek aan het Health House

Datum vrijdag 27 september 2019
Tijdstip van 13.30 tot 17.00

 

Het Vlaams Patiëntenplatform bestaat dit jaar 20 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom nodigen wij onze ledenverenigingen uit voor een rondleiding met aansluitende receptie in het Health House in Leuven.

Kan technologie een belangrijke rol spelen in de behandeling van chronische ziekten of bij prenatale testings? Het Health House toont op een interactieve manier welke invloed technologie heeft op de toekomst van onze gezondheid en zorg. Zo kan je met behulp van een virtual reality bril ontdekken wat deep brain stimulation is, een technologie om onder meer Parkinson-patiënten te helpen. Of waarom geen kijkje nemen aan de virtuele dissectietafel? Maak zo een reis door het menselijk lichaam! We nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Wil je meer ontdekken over het Health House? Neem dan een kijkje op hun website www.health-house.be.

 

Een voorsmaakje van wat je in het Health House mag verwachten. 

Programma

  • 13u30 - 14u00 Onthaal met koffie en thee
  • 14u00 - 16u00 Rondleiding in het Health House in 2 groepen. Elke rondleiding duurt 1u30.
  • 16u00 - 17u00 Receptie met dankwoord door directeur Ilse Weeghmans en een tocht door de geschiedenis van het Vlaams Patiëntenplatform.

Schrijf je in

Om zoveel mogelijk verenigingen de kans te geven om deel te nemen, mogen maximum 3 leden per vereniging zich inschrijven. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan snel in via deze link:

Inschrijven kan tot en met woensdag 18 september.

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze ledenverenigingen.

Afbeeldingsresultaat voor health house           

Alle activiteiten >