Deel je ervaringen rond patiëntenparticipatie in de eerste lijn

Datum dinsdag 21 mei 2019
Tijdstip van 19.00 tot 21.00
Plaats Vlaams Patiëntenplatform vzw, Groenveldstraat 15, Heverlee 3001, België

De eerste lijn in Vlaanderen, waarin o.a. huisartsen, tandartsen en welzijnswerkers werken, wordt hervormd. Hoe kan je als patiënt participeren in de nieuwe eerstelijnszones? Ging jij al aan de slag in een eerstelijnszone? Op dinsdag 21 mei 2019 organiseert het VPP een derde info- en uitwisselingsmoment. Was je aanwezig op een van de andere momenten? Dan ben je opnieuw welkom. Nam je nog niet eerder deel? Ook dan nodigen we je graag uit.

PROGRAMMA

De avond bestaat uit twee delen:

  •   In het eerste deel van de avond schetsen we kort de recente ontwikkelingen binnen de eerstelijnszones. Wat hebben de eerstelijnszones de afgelopen maanden gedaan? Wat staat er de komende maanden op het programma? Wat kan de rol van patiëntenvertegenwoordigers hierin zijn?
  •  In het tweede deel van de avond is er tijd om ervaringen uit te wisselen tussen de verschillende patiëntenvertegenwoordigers. Wie neemt er deel? Hoe verloopt dit? Waar loop je tegenaan? Wie wil er deelnemen maar heeft dit nog niet gedaan en waarom niet?

PRAKTISCH

Wanneer?    Dinsdag 21 mei 2019

Waar?          Lokalen VPP (Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee)

Hoe laat?     Van 19u00 tot 21u00 (onthaal met broodjes vanaf 18u30)

Inschrijven kan tot en met 14 mei via annet.wauters@vlaamspatientenplatform.be of 016 23 05 26 met vermelding: “inschrijving uitwisselingsmoment eerste lijn 21 mei”.

We voorzien een kilometervergoeding.

Heb je nog vragen, wens je meer informatie of ben je geïnteresseerd in dit thema maar kan je op 21 mei niet aanwezig zijn? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze ledenverenigingen.

Alle infomomenten >
Alle activiteiten >